fredag den 20. april 2012

Tips til at finde de billigste charterrejser

Den tidlige fugl får ormen. Det er grunden til, hvis du bestiller dit fly eller hotel værelse tidligt, får du et godt tilbud til din punktlighed. Men lejlighedsvis, kan sidste minut rejse ikke undgås. Og vi ved, hvad det betyder ... da du er til at reservere flyrejser sidste øjeblik, du engang imellem nødt til at betale meget mere. Så kan du alligevel finde billige sidste minut rejse sæder og husly? Opført her, er forslag til at sikre, at du gør:

Brug din frequent flyer-status. Medlemskab har sine fordele og det er endnu mere i tilfælde af at du er nødt til at foretage billige sidste minut rejsearrangementer. Hvis du er medlem af et flyselskabs bonusprogram plan, så vil du blive betragtet som en privilegeret passager. Det betyder, at du kan drage fordel af en ældgammel praksis, at flyselskaberne stadig værne dag - reservere et par billetter til deres VIP'er.

Værd at vide om Last minute rejser til hele verden


Hvis du nødt til at gøre sidste minut charterrejser, gå videre og flash dem dit kort. Du får også til at tjene et par bonuspoint i processen.
Go on-line. Jep, i dag, når du har brug for noget, du går online. I tilfælde af at du har brug for billig, last minute rejsetilbud til en flybillet, skal du gå til flyselskabets hjemmeside. Der er masser af af dem, der viser sidesten billetter til en bestemt flyvning. Disse pladser, der er forblevet usolgte selv som flyvemaskinens bliver klar til start. Du vil få nogle gode rabatter for at fylde sæderne.
Du kan købe billetter on-line, men være klar til at bindestreg ud til lufthavnen eller boardingudgangen. Hvis du gerne vil sælge billige charterrejser, må du hellere leve op til det.
Har du et kreditkort? Brug det. Nogle kreditkort selskaber yder air miles programmer på deres kort. Tjek om din er tilknyttet et luftfartsselskab. Du kan gøre de fleste af disse tilbud, hvis du er nødt til at rejse Pronto.
Plus, kan du endda samle belønninger punkter også.
Check om det er den tid på året. Flybillet og hotel koster svinge, baseret på sæsonen. Hvis du vil have billigt sidste minut charterrejser, gå uden for sæsonen, når du vil finde færre rejsende og virksomheder er raring at fylde deres pladser og rum. Du kan få en stor rabat i tilfælde af at du kun vælge at rejse, når virksomheden er langsom.

Om rejsebureauer og deres måder at arbejde på


Køb bundtet. Adskillige rejsebureauer køber flere fly og bruge dem til at fremme pakkerejser. Hvis din destination er inkluderet i disse pakker, så tænk på at købe en plads. Selvom de fleste af disse ture sælge hurtigt, kan du opdage billige sidste minut rejser med disse agenturer. Dette sker normalt som datoen for afrejsen nærmer sig. Hvis der er pakker, der blev ikke afsat, kan du sikre, at de vil blive solgt til stærkt nedsatte priser.
Fordelen her er, at du ikke kun får til dækning af flybillet, du også få en bolig (og højst sandsynligt morgenmad) smidt i. Alt i alt, som burde være langt mindre end omkostningerne ved en almindelig fly og hotel booking.
I tilfælde af at du gå denne vej, så sørg for du virkelig kommer til at rejse. De fleste af disse virksomheder tilbyder disse tilbud, som ikke kan refunderes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar