torsdag den 26. april 2012

Last minute rejser - alle rejsebureauer har det

f det ikke er sket allerede, det i sidste ende vil. På et tidspunkt er du nødt til at hoppe på et fly med kun få timers varsel og ofte, grunden er ikke godt. Nogen blev såret, afgik ved døden, eller noget andet, der desperat har brug for din opmærksomhed. Den uventede positive nyheder sjældent kræver en tur, og når den gør det er ofte planlagt i god tid.
De dage for at modtage en særlig dødsfald sats fra flyselskaberne er væk. Overskudsgraden for en plads på et fly sammen med de personaleudgifter, der følger med at kontrollere vedtagelsen af din elskede gøre dette frynsegode ikke længere omkostningseffektive.
Selvom du sandsynligvis ikke vil komme ud med en rabat for at prale af, findes der måder at holde fra at bruge mere af en formue, end du burde have.


Ved "Last Minute" mente du ...


Hvis du fik opkaldet en time siden at være på et fly i dag, er der ikke meget du kan gøre. Du kan kun håbe, at en flybillet hvor end du går ikke er det dobbelte af omkostningerne ved at planlægge. Få online med det samme og se, hvad der kommer op, men andet end at kalde flyselskaber og nogle gange betale gebyrer for at tale med nogen, er du stort set ude af lykke.
Hvis du kan vente 24 timer, der giver dig fleksibilitet til at booke en tidlig morgen eller sen aften flyvning eller en, der har flere layovers. Du kan endda køre til en lufthavn længere væk for at få en bedre pris. (Se den olie omkostninger)

Hvis dette beskriver dig, head to Twitter og abonnere på det last minute rejser-feeds, der er til rådighed. Mange steder tweet deres "del af dette århundrede" priser samt andre diskonteringssatser, der kommer fra flyselskaberne desperate for at få de sidste få fyldt pladserne. Selvfølgelig, glem ikke det gamle go-to websteder som Expedia, travelzoo, og andre.

De mindre kendte rejsebureauerNormalt ikke flyve på disse mærkelige flyselskaber, der ligner de har to planer, der kan falde ud af himlen? Nu kan tiden. FAA har samme sikkerhedsbestemmelser for alle fly, så du kan være sikker på, at selv hvis du går den generiske svarer til et flyselskab, du er sikker. Regionale flyselskaber kan være ivrige efter at fylde deres sidste minut sæde stillinger til en endnu billigere pris. Ligesom deres større konkurrenter, sandsynligvis vil du ikke få en hel del, men selv den standard billetpris kan være billigere end de store flyselskaber.


Rejser hvor du kun skal bruge flybilletter


Stress af nødsituationen er slemt nok, men hvis du er nødt til at booke rejse for hele familien gennem et dansk rejsebureau, der tilføjer at bekostning og i høj grad reducerer dine chancer for at finde en flyvning til en rimelig pris. Hvis det er muligt, så lad børnene derhjemme, og hvis de har brug for at være der, skal du vente et par dage.
Nogle gange en tendens til en nødsituation betyder at glemme nøjsomhed eller endog et godt finansielle beslutninger, men for dem der kan undvære en dag eller to og tage sig tid til at shoppe rundt, selv en lille smule, gør nødsituation rejseudgifter ikke at blæse ud af dit månedlige budget. En lille smule fleksibilitet kan betyde store besparelser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar